måndag 3 november 2008

Vardag igen!

Ja då är det vanlig vardag igen... Och allt som tillhör den tråkiga vardagen är återigen här!

Till detta hör tjuriga barn som hatar en för att man "bara tjatar". När man då en endaste gång har bett dom ta på långfillingarna för att det är 3 minusgrader ute. Detta slutar med att 3:dje världskriget bryter ut til slut. Man orkar bara behärska sig en stund. Men är precis ALLT är fel. Dvs strumporna skaver, byxorna är för långa/korta, tröja har fel färg och 7 st jag hatar dig mamma osv. Då exploderar man. Man orkar liksom inte mer.
Det är då man sjunker till barnets nivå och börjar gapa och skrika.

Ja då ska ungen helt plötligt inte gå till skolan för att man är å dum där. Och kompisarna är puckon, allt detta för att man höjde rösten och sa att nu får det vara bra! Nu orkar inte mamma detta något mer.

Efter många om och men får man iväg dom till skolan... Men dom låter illa på vägen!! Det är pip och gnäll... Ibland kommer det till och med krokodiltårar.

Skolklockan ringer in.... *mamma pustar ut*

Sen hem göra det man ska... Sen är det dags att hämta ungen från skolan. Och med tanke på hur det lät när han skulle till skolan torde ju inte detta bli ett allt för stort projekt! Men ack vad fel man tar.

Ungen kommer springandes ut ur klassrummet... Tvärnitar för att han har sett en.... Tvärvänder!! Grinar och är allmänt förbannad!! Men det som är nu det är ju att ungen vill inte hem!! Han vill minnsan gå på fritids!

Då blir man så där matt i hela kroppen, man tar sju djupa andetag!! Säger åt ungen: "du ville inte ens hit i morse så nu klär du på dig! Och så går vi hem!! NU!!!".... Detta slutar med ännu mera tårar och ytterligare ett par "Jag hatar dig"... Man suckar och tar ett par djupa andetag till! Och hoppas på att morgondagen blir ljusare.... Lättare..... Bråkfri.... Fast man vet att imorron är det samma visa ännu en gång!

Hur fan ska man orka med detta?? Funderar på att göra som en viss person och ge upp!! Jag skiter idetta!! Men jag kommer inte att ge upp! Jag är inte den typen!! Det är bara att ta nya friska tag i morron...

Annars då....

Jo jag har varit till AF för sjuttioelfte gången.... Bokade en ny tid med min handläggare! 13/11 ska jag dit. Hoppas att det inte är någon snö ute så man kan åka moppe!
Har även varit med Jenny och Cesar till veterinären. Som visade och förklarade hur man tömmer analsäckarna på hunden. Och så fick Cesar lite medicin utskrivet....

Skriver nog mera vid ett annat tillfälle!!

//Take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar